Klaske Bakker, Over schrijven en boeken!

Klaske Bakker

Over schrijven en boeken

Geen prijs, wel een leuke avond!

Afgelopen vrijdagavond vond de uitreiking van de Nijmeegse literatuurprijs plaats in Bibliotheek de Mariënburg. Helaas behoorde ik niet tot de prijswinnaars. Maar we hebben wel een hele leuke avond gehad.Met interesse geluisterd naar het interview met de redacteur van Uitgeverij De Geus. En erg genoten van het verhaal van de derde prijswinnaar: Een laatste week vol nijd en twijfel van Bart Peeters (1991). Zeer ontroerend, maar ook erg komisch. 

Verhaal: De afslag

donkere weg.jpg

Mijn boek laat nog even op zich wachten. Lees daarom alvast mijn nieuwste verhaal: De afslag. Je vindt het in het zijmenu onder het kopje 'Verhalen'.

Mooi boek

Weer eens een heel mooi boek gelezen: Papegaai vloog over de IJssel, van Kader Abdolah. 'Een vertelling waarin hij ons binnen de huizen van asielzoekers meeneemt om hun levensloop te laten zien'. Heel ontroerend en verhelderend.

Fotosessie

20141101_110221.jpg

Gisteren was het een prachtige najaarsdag. Helder herfstlicht schitterde tussen de bomen door in het bos rond kasteel Doorwerth. Aldaar heeft Hermien een hele serie foto's van mij gemaakt, zodat ik die kan gebruiken voor mijn website, Facebookpagina en ( wie weet) voor de omslag van mijn boek.

De foto's zijn prachtig geworden! Hermien bedankt!

Nijmeegse literatuurprijs

Op 2 september ontving ik de volgende mail van Monique, specialist 'Lezen en Literatuur' van Bibliotheek Gelderland zuid:

Omdat je een tijd geleden door deelname aan ‘Aan het woord’ liet blijken over literaire aspiraties te beschikken sturen we je deze e-mail.
De nieuwe Nijmeegse literatuurprijs is namelijk een mooie gelegenheid om je verhalen, gedichten, columns of liedteksten aan een breder publiek te presenteren.

Inmiddels heb ik mijn verhaal verzonden. 

De feestelijke uitreiking van de prijzen vindt plaats op 12 december 2014, in de Bibliotheek De Mariënburg in Nijmegen.

Spannend!

Het gaat door!

Deze week bij Uitgeverij Kontrast te Oosterbeek geweest. Het was een fijn contact en ik zie de samenwerking dan ook helemaal zitten. De komende weken gaat de redactie naar mijn verhalen kijken. Ook gaan we ons buigen over de titel en de vormgeving. Zoals het nu lijkt, ligt mijn boek begin volgend jaar in de winkel. Blijf me volgen!

Uitgeverij

Over een paar weken heb ik mijn eerste afspraak bij de Uitgeverij!

Website

Ik ben druk bezig met het bouwen van mijn website. Als je het leuk vindt, kijk je er dan eens naar? Suggesties of opmerkingen zijn welkom!

[1]      «      10   |   11   |   12   |   13   |   14      »      [14]