Klaske Bakker Over schrijven en boeken
Klaske Bakker, Over schrijven en boeken!

Het familieweekend

Het familieweekend V LR.jpg

Zaterdag 13 april 2019: het is zover!

Mijn roman 'Het familieweekend' verschijnt vandaag en is vanaf volgende week overal te koop!

Het familieweekend

Het familieweekend V LR.jpg

schrijven, verbeteren, schaven, schuren, herschrijven, analyseren, informeren, tegenlezen, herschrijven, uitgevers, wachten, redigeren, puntjes, komma's, groene boekje, binnenwerk, nakijken, omslag, omslagtekst, kleuren...

Jaren later:

HET FAMILIEWEEKEND  is bijna een feit!

Nog 5 nachtjes slapen!

 

 

Er zijn (nog) geen artikelen geplaatst.

Nieuw boek!

20190127_142148.jpg

Ik kreeg van Vrouwen van Nu te Heteren een uitnodiging om te komen vertellen over mijn boek 'Blauwe tongen'. Het was een heel gezellig samenzijn, de dames waren erg geinteresserd in mijn verhalen en velen kochten mijn boek.
Een mooie afsluiting van 'drie jaar Blauwe tongen'!

Over ruim twee maand verschijnt mijn nieuwe boek. Een roman deze keer. De komende weken zal ik hier meer over vertellen.

Bibliotheek

Bieb 4.png

Als ik vertel dat mijn boek ook te leen is bij de bibliotheek, zijn mensen vaak verrast. 

'Maar je hebt natuurlijk liever dat men het boek koopt,' zeggen ze dan. 

Ja, natuurlijk wil ik dat het liefst. Dat de boekwinkels mijn boeken niet aan kunnen slepen. De stapels bij de kassa binnen een week geslonken zijn tot nul.

Maar toch vind ik het ook fijn om een overzicht te ontvangen van Stichting Lira en te vernemen dat 'Blauwe tongen' vele malen is uitgeleend via de bieb het afgelopen jaar!

 

Er zijn (nog) geen artikelen geplaatst.

Naar tante

bonbons 2.jpg

Dat je op bezoek gaat bij je tante in het Noorden van het land. Je speciaal voor haar Belgische pralines hebt gekocht, omdat je weet dat ze daar zo van houdt.

Dat je op weg naar haar toe in de file komt te staan en merkt dat je honger hebt. Je aldoor moet denken aan de doos met bonbons in de tas, mooi verpakt door de dame in de delicatessenzaak. 

Dat je probeert de verleiding te weerstaan. Het zelf een belachelijk idee vindt om zelfs maar te denken dat...

Dat de file maar duurt en duurt en je ongemerkt begint te peuteren aan de plakbandjes, het papier voorzichtig losscheurt, alsof dat nog iets zou uitmaken.

Dat je na wat geharrewar de eerste bonbon uit de doos wipt. De geur van chocolade je bewelmt, de vloeibare karamelvulling zachtjes op je tong smelt. Je na die ene nog een andere wilt proberen. Die grote met dat nootje er bovenop. 

Dat, zo gauw de eerste auto's weer langzaam beginnen te rijden, de doos al half leeg is. Je je een beetje misselijk voelt, maar ook voldaan.

Dat je bij een benzinepomp stopt en voor tante een bosje bloemen koopt. Met een doorzichtig cellofaantje er omheen. 

[1]      «      1   |   2   |   3   |   4   |   5      »      [10]