Klaske Bakker, Creatief Schrijven

Klaske Bakker

Creatief Schrijven
 
607920190628151119.jpg

Cursus Creatief Schrijven in Elst (Gld.)

Zet je graag je gedachten op papier?

Heb je veel fantasie en vind je het leuk om daar woorden aan te geven?
Geeft schrijven je ontspanning en plezier of wil je ontdekken of schrijven iets voor je is?
Meld je dan aan voor mijn cursus Creatief Schrijven.

Als schrijfster van verhalen en boeken zal ik mijn kennis en ervaring inzetten tijdens deze cursus, waarbij er voldoende ruimte zal zijn voor persoonlijke aandacht. Tijdens de cursus Creatief Schrijven staat plezier in het schrijven voorop. Ervaring is niet nodig, enthousiasme voor schrijven wel!

Wat ga je doen?

Aan de hand van korte opdrachten ga je zelf aan de slag met het schrijven van teksten. Vervolgens krijg je de gelegenheid om je verhaal te delen met de andere cursisten. Feedback durven vragen en kunnen geven, zal je steeds een stapje verder helpen.

Ook zal de theorie aan de orde komen. Hoe bouw je een verhaal op, welke perspectieven kun je gebruiken, wat is een goede dialoog, hoe zorg je voor een spanningsboog en wat maakt een personage geloofwaardig. Daarnaast krijg je tips over alles wat met het schrijven te maken heeft. Over het meedoen aan schrijfwedstrijden, over boeken en sites of over het publiceren van eigen werk.

“Schrijven wil zeggen, dat er stapje voor stapje een ik buiten jezelf ontstaat die je vertelt wat je bedoelt.”(Rutger Kopland)

Waar en wanneer?

De cursussen vinden plaats bij het Creatief Collectie in Elst (Gld.). Voor meer informatie: https://creatiefcollectiefelst.nl/creatief-schrijven/