Klaske Bakker, Creatief Schrijven

Klaske Bakker

Creatief Schrijven
 
P3197807.JPG

Blauwe tongen: verrassend, luchtig en herkenbaar

Inmiddels is het meer dan een maand geleden dat ik mijn boek gepresenteerd heb en in die tijd is er veel gebeurd. Diverse boekwinkels in de buurt hebben mijn boek in de winkel gelegd en a.s. vrijdag word ik over mijn boek geïnterviewd tijdens het Literair café in Le Melangeur te Geldermalsen. Ook zal ik dan een van mijn verhalen voordragen. De avond wordt opgenomen door RTV Betuwe en uitgezonden op donderdag 5 mei van 20.00u- 22.00u. Ook 'live' te beluisteren via www.rtvbetuwe.nl.

En wat het allermooiste is: Ik krijg veel positieve reacties op mijn boek als geheel of de afzonderlijke verhalen.

Een recente reactie:

Ik heb je boek met veel plezier gelezen. De verhalen maken nieuwsgierig, zijn verrassend, luchtig en herkenbaar. Eigenlijk lees ik nooit een boek met korte verhalen, is niet mijn genre. Natuurlijk las ik wel jouw boek...En ik ben blij verrast hoe leuk het kan zijn om een luchtig kort verhaal te lezen, dat steeds opnieuw verrassend is en waarbij je vanaf het begin benieuwd bent wat het plot zal zijn.

Het titelverhaal en "Tomeloos verliefd" springen er voor mij uit vanwege het onverwachte plot en de weg naar het plot toe. En in "Het rode boekje" herken ik elementen van mijn (en onze) gereformeerde achtergrond.

's Avonds voor het slapengaan lees ik altijd, en val dan meestal al lezend in slaap, soms al na een halve bladzij. Jouw verhalen zijn perfect om even mijn gedachten te verstrooien en met een glimlach in slaap te vallen.

Kortom, hartstikke goed dat boek.
Veel succes en ik ben benieuwd naar je volgende boek.

 

 

 Terug
Geplaatst: 27-04-2016 14:17:48

Reacties

Geweldig Klaske, ga je boek snel aanschaffen. Veel succes

Reageer

Marij Baggen28-04-2016 19:50

Reactieformulier