Klaske Bakker, Creatief Schrijven

Klaske Bakker

Creatief Schrijven
 
Boek Bruna.jpg

Hoe het gaat

Het gaat hatstikke goed met mijn boek en alles erom heen! Boekwinkels zijn bereid om mijn boek in te kopen en het een mooi plekje in de winkel te geven, ieder op zijn eigen wijze. Zo ligt het bij Dekker van de Vegt in Nijmegen in de hoek met regionale boeken, bij de Primera in Elst in de hoek met cadeauttips, bij de Bruna in Elst in het middenvak tussen boeken van bekende schrijvers en precies naast Carol van Patricia Highsmith ( dat ik nog niet gelezen heb, maar wel al haar zeer spannende thrillers...) en ook bij de Bruna in winkelcentrum Kronenburg te Arnhem ligt het in het middenvakt tussen bekende boeken en met een speciaal voor mijn boek gemaakt bordje als eyecatcher! Deze week volgt boekhandel Polman te Bemmel, de plaats waar ooit mijn schrijfcarriëre begon met de schrijfwedstrijden van TOP Bemmel in samenwerking met Uitgeverij Kontrast. 

En dan vorige week het radiointerview voor RTV Betuwe, tijdens het literair café te Geldermalsen, dat op Bevrijdingsdag is uitgezonden en dat ik volgens mijn geliefden goed heb gedaan.

Ik ben trots en blij dat het zo fijn verloopt en dat zoveel mensen genieten van mijn verhalen. Kijk ook eens in het Fotoalbum, waar ik pas nog weer nieuwe foto's heb toegevoegd.

 

 Terug
Geplaatst: 08-05-2016 13:47:20

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactieformulier