Klaske Bakker, Creatief Schrijven

Klaske Bakker

Creatief Schrijven
 
P3197804.JPG

Hoe is het met je boek?

Het is alweer twee jaar geleden dat mijn debuut 'Blauwe tongen' uitkwam en nog regelmatig vragen mensen mij hoe het met mijn boek gaat. Om te checken of het niet in de vergetelheid is geraakt, googel ik de titel van mijn boek zo nu en dan. En al die keren ben ik verheugd om te zien dat het nog altijd bovenaan staat in het google-menu en ik nog steeds win van de online snoepwinkel van Matthijs waarin hij 250 gram zure blauwe tongen aanbiedt voor € 2,98.

Zo rond speurend op het internet stuitte ik de afgelopen jaren regelmatig op een verrassing: de superleuke recensie van André van Oyen, een literatuurblogger waar ik eerlijk gezegd nog nooit van gehoord had ( sorry André), mooie recensies op boekensite Hebban, de prachtige ( zeer korte) omschrijving die de bibliotheek aan mijn boek heeft gegeven en een chatsessie op het leestafelforum over mijn boek. Naast de krantenartikelen die over mijn boek zijn verschenen, het uitgebreide interview voor de radio, de presentaties die ik mocht geven en niet te vergeten alle persoonlijke reacties die ik heb ontvangen, heeft mijn boek hierdoor meer aandacht gekregen dan ik ooit had durven hopen. 

Inmiddels dacht ik dat dit het wel zou zijn. Maar wat zag ik gisteren bij toeval: Een uitgebreide samenvatting van mijn boek bij bol.com! Wederom toegevoegd aan mijn website: www.klaske-bakker.nl/ recensies-en-reacties

foto: Freerk Lautenbag

 Terug
Geplaatst: 30-04-2018 10:04:50

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactieformulier