Klaske Bakker, Creatief Schrijven

Klaske Bakker

Creatief Schrijven
 
Het verlaten tuinhuis V LR.jpg

Beste lezer van Het verlaten tuinhuis

De boekpresentatie was een groot succes en feest tegelijk. De aanwezigen hebben een of meerdere exemplaren van Het verlaten tuinhuis gekocht en velen hebben het inmiddels ook al gelezen. De lovende reacties via app, mail, telefoon of tijdens een gezellig samenzijn stromen sindsdien binnen: Dat het boek zo vlot leest! Dat je jezelf tijdens het lezen in Griekenland waant. Dat het zo spannend is zodat je het boek nauwelijks weg kunt leggen... Allemaal superleuk en het feestelijke gevoel dat ik tijdens de presentatie had, ervaar ik daardoor nog steeds. 

Mijn uitgever heeft het boek aangemeld bij het Centraal Boekhuis zodat het boek overal te koop is, de bibliotheken ingelicht, persberichten verstuurd naar kranten en boekwinkels, recensenten aangeschreven, tijdschriften en boekensites geïnformeerd. Ook zelf ben ik na de presentatie enthousiast doorgegaan met mijn promotieplan. Ik heb boekwinkels bezocht, kranten benaderd, gereageerd op aanvragen voor lezingen, geflyerd, posters opgehangen, stukjes geschreven op social media, op sites voor schrijvers en nog veel meer.

We zijn nu drie weken verder. Door de lockdown en de komende feestdagen is er een pauzemoment ontstaan. Even geen activiteiten meer. Kijken wat het boek verder gaat doen. Reacties van mensen die het boek in de kerstvakantie willen gaan lezen afwachten en de eerste officiële recensies tegemoet zien... In Het Nieuwe Jaar ga ik weer verder en ik hoop dan ook her en der te kunnen vertellen over mijn schrijven en boeken!

Allemaal de beste wensen voor 2022!

Liefs, Klaske

 

 

 

 

 Terug
Geplaatst: 22-12-2021 14:43:56

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactieformulier