Klaske Bakker, Creatief Schrijven

Klaske Bakker

Creatief Schrijven
 

In de boekwinkel

Het verkopen van je eigen boek is niet gemakkelijk. Je zou kunnen zeggen dat na de officiële lancering pas het echte werk begint. Je gooit informatie de wereld in via social media, bestookt verre neven en nichten met berichtjes via what'sapp, deelt folders uit, hangt posters op, meld je aan voor literaire activiteiten, organiseert signeersessies, bezoekt borrels, breidt je netwerk uit... Zelfs gelauwerde schrijvers ontkomen er niet aan.  

Zoals een marktkoopman roept dat zijn appels de lekkerste zijn, zo roep jij dat jouw boek gelezen moet worden!

En dan maar hopen dat men het oppikt en het boek in de winkel legt of opneemt in de online webshop. Dat de recensies en reacties positief zijn en men deze deelt met anderen...

Ruim twee maand is mijn campagne aan de gang. Ben ik tevreden? Jazeker! Mijn boek ligt in diverse boekwinkels en is overal online te bestellen. Maar het allermooiste zijn de reacties die ik binnenkrijg. Over het verhaal, het schrijven, de Griekse sfeer. 'Ik snap niet hoe je dit allemaal hebt kunnen bedenken,' zei iemand. En dan natuurlijk die hele mooie officiële Hebban recensie van Marieke Scheers (https://www.hebban.nl/recensie/marieke-scheers-over-het-verlaten-tuinhuis ) 

Ik ben blij met mijn boek. Ik hoop jij ook!

 Terug
Geplaatst: 04-02-2022 11:59:39

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactieformulier