Klaske Bakker, Creatief Schrijven

Klaske Bakker

Creatief Schrijven
 
kopie.JPG

Koffie en Boek

Elke derde woensdag in de maand organiseert de bibilotheek in Elst een 'Koffie & Boek'. Iedereen is daarbij welkom om iets te vertellen over het boek dat hij of zij gelezen heeft. 

Deze keer was ik uitgenodigd om te vertellen over mijn eigen boek 'Het verlaten tuinhuis'. Ik heb iets verteld over mijn schrijven, hoe het idee voor het boek ontstaan is en waar het over gaat. Tot slot heb ik een paar bladzijden voorgelezen. Het was een supergezellige ochtend!

... "Al vrij snel nadat Daniël de benedenverdieping had opgeknapt en de bovenverdieping had verbouwd, was hij begonnen aan de bouw van zijn droomplek. Hij had de mooiste stenen en het beste hout besteld en een prachtig tuinhuisje gebouwd dat qua stijl volledig in harmonie was met het woonhuis en de omgeving en waar het volgens Daniël altijd koel zou zijn door de juiste ligging. In de deur had hij een degelijk slot laten plaatsen en de sleutel had hij aan een haak onder de dakrand gehangen, uit het zicht.
Fay had voor zichzelf een plek gecreëerd in een hoek van een van de zolderkamers, en als ze daar had zitten schrijven aan haar blog over de wandelingen die ze maakte, dan kon ze hem door het open vensterraam bezig zien bij zijn werkplaats, en soms, als hij opkeek van zijn werk, hadden ze naar elkaar gezwaaid als verliefde pubers en dan had ze zich heel gelukkig gevoeld.
Nu was het tuinhuis verlaten, eenzaam stond het daar, de deur voorgoed gesloten." ...

 

 Terug
Geplaatst: 20-04-2022 21:32:49

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactieformulier