Klaske Bakker, Creatief Schrijven

Klaske Bakker

Creatief Schrijven
 
sin sap.jpg

Als schrijver heb je altijd wat te doen!

Na een zonnig en gezellig weekend, begint ook voor mij op maandag de werkdag. Als free-lance schrijver kun je die dag zo druk maken als je zelf wilt. Toch kun je niet alles maar laten wachten. Sommige dingen moeten nu eenmaal even gebeuren. Het fijne is dat ik alle karweitjes die betrekking hebben op het schrijven met plezier oppak en uitvoer. 

Vorige week vrijdag was het Nieuwsmagazine klaar, waar ik de redacteur van ben. Meteen dezelfde dag kwamen er reacties binnen. De meeste om ons te bedanken voor het mooie exemplaar dat we hadden samengesteld. Andere met vragen of opmerkingen die nog beantwoord moeten worden.

Ook was er deze week weer een nieuw boek binnengekomen, dat ik mag lezen en recenseren voor de Leesclub van Alles. Een heerlijke feelgoodroman. Meteen in het eerste hoofdstuk had het verhaal me te pakken. Ik leg het regelmatig weg, anders heb ik het in één à twee dagen alweer uit.

Aan het eind van de week mag ik optreden tijdens het Open Podium in Stroomhuis Neerijnen. Ik moet nog uitzoeken wat ik ga voordragen. Niet alles wat je schrijft is 'voordraagbaar'. Als je een tekst hardop leest, merk je meteen wat wel en wat niet werkt. Sowieso leuk om te doen.

Weer genoeg te doen dus. Maar gelukkig ook voldoende tijd over om lekker naar buiten te gaan!

 

 Terug
Geplaatst: 16-05-2022 11:24:01

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactieformulier