Klaske Bakker, Creatief Schrijven

Klaske Bakker

Creatief Schrijven
 
Creatief Schrijven: cursus in Elst

Creatief Schrijven: cursus in Elst

Zet je graag je gedachten op papier?

Heb je veel fantasie en vind je het leuk om daar woorden aan te geven?

Geeft schrijven je ontspanning en plezier of wil je ontdekken of schrijven iets voor je is?

Meld je dan aan voor de nieuwe cursus Creatief Schrijven: https://creatiefcollectiefelst.nl/creatief-schrijven/

Schrijven is mijn passie en deze passie wil ik graag delen met anderen die ook van schrijven houden. Zelf heb ik alles meegemaakt wat bij het schrijven hoort. Vanaf de eerste probeersels die ik nauwelijks aan iemand durfde te laten lezen tot en met het publiceren van boeken.

Van 2008- 2010 heb ik een schrijfopleiding gevolgd. En van het één kwam het ander. Ik ben mee gaan doen aan schrijfwedstrijden en er werden diverse verhalen van mij gepubliceerd in verhalenbundels. Ik kreeg de gelegenheid om workshops te volgen van bekende schrijvers en ik heb meegedaan aan meerdaagse schrijfretraites met persoonlijke begeleiding. 

Inmiddels heb ik een verhalenbundel en twee romans uitgegeven.

Meer over mijn schrijven en boeken kun je lezen op mijn website: www.klaske-bakker.nl

Tijdens de cursus Creatief Schrijven staat plezier in het schrijven voorop. Ervaring is niet nodig, enthousiasme voor schrijven wel!

Aan de hand van korte opdrachten ga je zelf aan de slag. Vervolgens krijg je de gelegenheid om je tekst te delen met de andere cursisten. Iets wat vooral in het begin heel spannend is, maar onontbeerlijk voor je eigen leerproces. Feedback durven vragen en kunnen geven, zal je steeds een stapje verder helpen. Ik zal je hierbij begeleiden en natuurlijk bepaal je daarin je eigen tempo.

Verder zal ook de theorie aan de orde komen, zoals: hoe bouw je een verhaal op, welke perspectieven kun je gebruiken, wat is een goede dialoog, hoe zorg je voor een spanningsboog en wat maakt een personage geloofwaardig. De inhoud van de theorie zal ik aanpassen aan de wensen van de groep. Zo kunnen we het eventueel ook hebben over meedoen aan schrijfwedstrijden, boeken en sites over schrijven of over het publiceren van eigen werk.

“Schrijven wil zeggen dat er stapje voor stapje een ik buiten jezelf ontstaat die je vertelt wat je bedoelt.” (Rutger Kopland)


Enthousiast geworden? Dan hoop ik je binnenkort te zien in de Werkplaats van CCE. Er is ruimte voor 6 tot 12 deelnemers.

Groetjes, Klaske

 

 Terug
Geplaatst: 27-07-2022 13:04:34

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactieformulier