Klaske Bakker, Creatief Schrijven

Klaske Bakker

Creatief Schrijven
 
braille.jpg

Mijn boek in braille

Het is bijna een jaar geleden dat mijn nieuwe roman 'Het verlaten tuinhuis' het daglicht zag. De belangstelling loopt inmiddels wat terug, alhoewel ik nog regelmatig een persoonlijk bericht krijg van iemand die mijn boek gelezen heeft. Pas nog de complimenten van iemand via messenger en even daarvoor een uitgebreide reactie via mijn website. 

Zelf scrol ik zo nu en dan nog door internet om te kijken of er uit onverwachte hoek nog iets leuks tevoorschijn komt. En ja hoor: zie hier. Mijn boek blijkt gezet te zijn in braille. Hoe leuk is dat. Ik ben er in ieder geval heel trots op. Mijn vorige roman 'Het familieweekend' was ook al beschikbaar gesteld voor blinden en slechtzienden middels druk in braille en vorm gegeven als luisterboek.

Ik heb nog wel even navraag gedaan bij mijn uitgever of ze dit zomaar mogen doen zonder mijn medeweten. Zij gaf aan dat ze dit officieel moeten melden, maar dat dit niet altijd gebeurt. Omdat het om de goede zaak gaat, ga ik hier geen halszaak van maken en het gewoon heel erg leuk vinden. 

Onder de Vingers: de braille-aanwinsten van onze bibliotheek Inhoud

https://www.luisterpuntbibliotheek.be/.../files/2022-10… · PDF-bestand
Klaske Bakker. Het verlaten tuinhuis. Een echtpaar heeft een vakantiehuis in Griekenland, na een ongeluk van hun kleindochter verandert alles 12 braillebanden. Boeknummer: 47025. Peter Middendorp. Neven. Roman over de vernietigende kracht van schuld. 6 braillebanden. Boeknummer: 47026. Dato Turashvili. Het dubbelleven van Melenti Maschoelia.

 Terug
Geplaatst: 13-10-2022 15:14:40

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactieformulier