Klaske Bakker, Creatief Schrijven

Klaske Bakker

Creatief Schrijven
 
contract.jpg

Creatief Schrijven

Het was zo'n leuk idee, vond ik zelf. Een cursus gaan geven over alles wat met schrijven te maken heeft. Mijn ervaring met het schrijven van verhalen en boeken, overdragen aan anderen die ook geïnteresseerd zijn in schrijven. Die er meer van willen weten. De kneepjes van het vak willen horen van een ervaringsdeskundige. Waar moet je op letten bij het schrijven van een goede tekst. Waar loop je tegen aan als je ambitie hebt en een stap voorwaarts wilt zetten. Kortom: mijn passie delen met anderen. 

Creatief Collectief Elst was blij met mijn voorstel. Ik maakte een plan voor de opbouw van de lessen. De eerste inschrijvingen kwamen binnen. Maar toen, op een ochtend, lette ik even niet op en viel ik languit op de grond. Ik brak mijn heup en moest worden geopereerd. En toen nog een keer opnieuw. Inmiddels zijn we drie maand verder en lijkt alles goed te komen. Maar ik ben nog lang niet weer degene die ik was. Volgens de deskundigen zal het nog wel een paar maand duren voor ik weer de oude ben.

En dus heb ik moeten besluiten om de cursus te annuleren. Ik zal alle energie nodig hebben voor mijn eigen revalidatie. Het is heel erg jammer, maar het is zoals het is. En wie weet krijg ik volgend seizoen een nieuwe kans.

 Terug
Geplaatst: 30-10-2022 17:40:02

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactieformulier