Klaske Bakker, Creatief Schrijven

Klaske Bakker

Creatief Schrijven
 
books_apple_hires.jpg

Van 2022 naar 2023

Het afgelopen jaar was een bewogen jaar. In de eerste plaats natuurlijk om de inval van Rusland in Oekraïne, hetgeen ons wereldbeeld deed kantelen. Persoonlijk kantelde erbij mij ook iets toen ik viel en ik de dingen die altijd vanzelfsprekend waren geweest opeens niet meer kon. Met mij gaat het goed komen en ik hoop heel erg dat het met de mensen in Oekraïne dit jaar ook weer goed gaat komen. Alhoewel voor velen het hoe dan ook nooit meer zal worden zoals het was. Met name als je je kind, man of andere geliefde hebt verloren. 

Met betrekking tot het schrijven was het voor mij een rustig jaar. Geen nieuw boek uitgegeven en geen nieuwe in de maak. Wel veel met schrijven bezig geweest op andere terreinen. Zo ben ik de eindredacteur geworden van een magazine voor een vrijwilligersorganisatie. Hierbij verzorg ik de opmaak en de eindredactie, maar schrijf ik ook zelf artikelen. Daarnaast ben ik officieel recensent van boekensite Bazarow geworden. Ondertussen heb ik al aardig wat boeken mogen lezen en van mijn mening voorzien. 

In het nieuwe jaar blijf ik me bezig houden met bovenstaande activiteiten. Ook ga ik een cursus creatief schrijven geven bij het Creatief Collectief in Elst en daar heb ik heel veel zin in! De voorbereidingen zijn in volle gang. 

Of ik nog weer met een nieuw boek begin? Vage ideeën zijn er wel en de zin om weer helemaal op te gaan in het schrijven ook. Aan de andere kant is het ook fijn om veel tijd te hebben voor andere activiteiten. Ik laat het over me heen komen. We zullen zien. 

Alle lezers, boekenliefhebbers, schrijvers en alle andere gewone mensen wens ik alle goeds toe voor HET NIEUWE JAAR!

 

 Terug
Geplaatst: 02-01-2023 12:23:39

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Reactieformulier