Klaske Bakker, Creatief Schrijven

Klaske Bakker

Creatief Schrijven

Fotosessie

20141101_110221.jpg

Gisteren was het een prachtige najaarsdag. Helder herfstlicht schitterde tussen de bomen door in het bos rond kasteel Doorwerth. Aldaar heeft Hermien een hele serie foto's van mij gemaakt, zodat ik die kan gebruiken voor mijn website, Facebookpagina en ( wie weet) voor de omslag van mijn boek.

De foto's zijn prachtig geworden! Hermien bedankt!

Nijmeegse literatuurprijs

Op 2 september ontving ik de volgende mail van Monique, specialist 'Lezen en Literatuur' van Bibliotheek Gelderland zuid:

Omdat je een tijd geleden door deelname aan ‘Aan het woord’ liet blijken over literaire aspiraties te beschikken sturen we je deze e-mail.
De nieuwe Nijmeegse literatuurprijs is namelijk een mooie gelegenheid om je verhalen, gedichten, columns of liedteksten aan een breder publiek te presenteren.

Inmiddels heb ik mijn verhaal verzonden. 

De feestelijke uitreiking van de prijzen vindt plaats op 12 december 2014, in de Bibliotheek De Mariënburg in Nijmegen.

Spannend!

Het gaat door!

Deze week bij Uitgeverij Kontrast te Oosterbeek geweest. Het was een fijn contact en ik zie de samenwerking dan ook helemaal zitten. De komende weken gaat de redactie naar mijn verhalen kijken. Ook gaan we ons buigen over de titel en de vormgeving. Zoals het nu lijkt, ligt mijn boek begin volgend jaar in de winkel. Blijf me volgen!

Uitgeverij

Over een paar weken heb ik mijn eerste afspraak bij de Uitgeverij!

Website

Ik ben druk bezig met het bouwen van mijn website. Als je het leuk vindt, kijk je er dan eens naar? Suggesties of opmerkingen zijn welkom!

Bericht van de uitgever!

In april van dit jaar heb ik de stap genomen om mijn gebundelde verhalen op te sturen naar een uitgeverij. Tot mijn grote vreugde kreeg ik in juli bericht dat ze mijn verhalen 'Goed en Leuk' vinden en ze graag willen uitgeven! Binnenkort ga ik op gesprek om alle ins en outs te bespreken. Ik zie het als een groot avontuur wat ik tegemoet ga!

[1]      «      11   |   12   |   13   |   14   |   15