Klaske Bakker, Creatief Schrijven

Klaske Bakker

Creatief Schrijven
 
collage.jpg

Cursus Creatief Schrijven met Klaske

Heb je veel fantasie en vind je het leuk om daar woorden aan te geven?

Zet je graag je gedachten op papier?

Meld je dan aan voor mijn cursus Creatief Schrijven.
Ervaring is niet nodig, enthousiasme voor schrijven wel!

Wat ga je doen?

In de cursus Creatief Schrijven word je gestimuleerd om je eigen fantasie te prikkelen. Om dat wat onder de oppervlakte verborgen ligt boven te laten komen en daar uiting aan te geven door middel van het schrijven van scenes en korte verhalen.
Je krijgt de gelegenheid om je verhaal te delen met de andere cursisten. Feedback durven vragen en kunnen geven, zal je steeds een stapje verder helpen.

Ook leer je schrijftechnieken toepassen, waardoor je teksten beter worden en de lezer meer zullen aanspreken. Wat is het verschil tussen vertellen en tonen, hoe creëer je een boeiend personage en hoe kies je het juiste perspectief?
Een goede opbouw van het verhaal, een treffende beginzin en een pittige dialoog kunnen je verhaal naar een hoger plan brengen.

Tijdens de cursus gaan we veel oefenen. Ook krijg je wekelijks een korte huiswerkopdracht.
Daarnaast krijg je tips over alles wat met het schrijven te maken heeft: over het meedoen aan schrijfwedstrijden, over boeken en websites of over het publiceren van eigen werk.

Voor wie?

Deze cursus is met name geschikt voor beginnende schrijvers, maar ook de meer ervaren schrijver is welkom. Iedereen kan werken op zijn of haar eigen niveau.

Schrijfcollege

Heb je mijn cursus Creatief Schrijven gevolgd en al veel ervaring opgedaan met het schrijven van korte verhalen? Dan kun je je aansluiten bij het schrijfcollege. Het biedt je de mogelijkheid om verder te gaan met het schrijven van verhalen en deze te delen met anderen.
Tijdens het schrijfcollege is er ruimte om elkaar te stimuleren, van elkaar te leren en het plezier in schrijven met elkaar te delen.
Het Schrijfcollege vindt tweewekelijks plaats op donderdag in de periode van september tot april.

‘Ik ben erg blij dat ik me voor deze cursus heb aangemeld. Ik heb er veel van geleerd en het heeft me ook veel gebracht.’ - Marit, cursist.

Locatie

De cursussen worden gehouden bij het Creatief Collectief Elst: De Wieken, Pr. Irenestraat 49 te Elst (Gld.). 

Aanmelden en voor meer informatie: https://creatiefcollectiefelst.nl/cursussen/creatief-schrijven/