Klaske Bakker Over schrijven en boeken
Klaske Bakker, Over schrijven en boeken!

Mijn boek

Inmiddels is de uitgever bezig met het redigeren van mijn verhalen, die tesamen mijn boek moeten gaan vormen. Spannend hoe het gaat worden!

Saskia Noort

Saskia Noort heeft een rechtszaak aangespannen over vermeende schending van het auteursrecht van haar roman De eetclub. Lees mijn reactie op www.klaske-bakker.nl/ verhalen/ de eetclub!

Geen prijs, wel een leuke avond!

Afgelopen vrijdagavond vond de uitreiking van de Nijmeegse literatuurprijs plaats in Bibliotheek de Mariënburg. Helaas behoorde ik niet tot de prijswinnaars. Maar we hebben wel een hele leuke avond gehad.Met interesse geluisterd naar het interview met de redacteur van Uitgeverij De Geus. En erg genoten van het verhaal van de derde prijswinnaar: Een laatste week vol nijd en twijfel van Bart Peeters (1991). Zeer ontroerend, maar ook erg komisch. 

Verhaal: De afslag

donkere weg.jpg

Mijn boek laat nog even op zich wachten. Lees daarom alvast mijn nieuwste verhaal: De afslag. Je vindt het in het zijmenu onder het kopje 'Verhalen'.

Mooi boek

Weer eens een heel mooi boek gelezen: Papegaai vloog over de IJssel, van Kader Abdolah. 'Een vertelling waarin hij ons binnen de huizen van asielzoekers meeneemt om hun levensloop te laten zien'. Heel ontroerend en verhelderend.

Fotosessie

20141101_110221.jpg

Gisteren was het een prachtige najaarsdag. Helder herfstlicht schitterde tussen de bomen door in het bos rond kasteel Doorwerth. Aldaar heeft Hermien een hele serie foto's van mij gemaakt, zodat ik die kan gebruiken voor mijn website, Facebookpagina en ( wie weet) voor de omslag van mijn boek.

De foto's zijn prachtig geworden! Hermien bedankt!

Nijmeegse literatuurprijs

Op 2 september ontving ik de volgende mail van Monique, specialist 'Lezen en Literatuur' van Bibliotheek Gelderland zuid:

Omdat je een tijd geleden door deelname aan ‘Aan het woord’ liet blijken over literaire aspiraties te beschikken sturen we je deze e-mail.
De nieuwe Nijmeegse literatuurprijs is namelijk een mooie gelegenheid om je verhalen, gedichten, columns of liedteksten aan een breder publiek te presenteren.

Inmiddels heb ik mijn verhaal verzonden. 

De feestelijke uitreiking van de prijzen vindt plaats op 12 december 2014, in de Bibliotheek De Mariënburg in Nijmegen.

Spannend!

Het gaat door!

Deze week bij Uitgeverij Kontrast te Oosterbeek geweest. Het was een fijn contact en ik zie de samenwerking dan ook helemaal zitten. De komende weken gaat de redactie naar mijn verhalen kijken. Ook gaan we ons buigen over de titel en de vormgeving. Zoals het nu lijkt, ligt mijn boek begin volgend jaar in de winkel. Blijf me volgen!

[1]      «      6   |   7   |   8   |   9   |   10      »      [10]