Klaske Bakker, Over schrijven en boeken!

Klaske Bakker

Over schrijven en boeken

Schrijfwedstrijd 'Gek van reizen'

gekvanreizenwebkopie-e1425305265868.jpg

Ook dit jaar heb ik weer meegedaan aan de Schrijfwedstrijd van TOP Bemmel en Uitgeverij Kontrast. 

Vorige week kreeg ik te horen dat mijn verhaal geselecteerd is om te worden opgenomen in de Verhalenbundel Gek van reizen.

Ook ben ik gevraagd mijn verhaal voor te lezen tijdens de literaire avond op zaterdag 14 maart in Cultureel centrum De Kinkel te Bemmel. Dit vind ik een hele eer!

Nieuwe schrijfsels op mijn website

De afgelopen dagen heb ik een paar items aan mijn website toegevoegd, namelijk columns en gedichten. Ook staat nu het verhaal 'De zoon van Jannis' te lezen op mijn site. Dit verhaal is eerder verschenen in de bundel 'Reizigersgeheimen' van Uitgeverij Kontrast.

Lees en geniet!

Mijn boek

Inmiddels is de uitgever bezig met het redigeren van mijn verhalen, die tesamen mijn boek moeten gaan vormen. Spannend hoe het gaat worden!

Saskia Noort

Saskia Noort heeft een rechtszaak aangespannen over vermeende schending van het auteursrecht van haar roman De eetclub. Lees mijn reactie op www.klaske-bakker.nl/ verhalen/ de eetclub!

Geen prijs, wel een leuke avond!

Afgelopen vrijdagavond vond de uitreiking van de Nijmeegse literatuurprijs plaats in Bibliotheek de Mariënburg. Helaas behoorde ik niet tot de prijswinnaars. Maar we hebben wel een hele leuke avond gehad.Met interesse geluisterd naar het interview met de redacteur van Uitgeverij De Geus. En erg genoten van het verhaal van de derde prijswinnaar: Een laatste week vol nijd en twijfel van Bart Peeters (1991). Zeer ontroerend, maar ook erg komisch. 

Verhaal: De afslag

donkere weg.jpg

Mijn boek laat nog even op zich wachten. Lees daarom alvast mijn nieuwste verhaal: De afslag. Je vindt het in het zijmenu onder het kopje 'Verhalen'.

Mooi boek

Weer eens een heel mooi boek gelezen: Papegaai vloog over de IJssel, van Kader Abdolah. 'Een vertelling waarin hij ons binnen de huizen van asielzoekers meeneemt om hun levensloop te laten zien'. Heel ontroerend en verhelderend.

Fotosessie

20141101_110221.jpg

Gisteren was het een prachtige najaarsdag. Helder herfstlicht schitterde tussen de bomen door in het bos rond kasteel Doorwerth. Aldaar heeft Hermien een hele serie foto's van mij gemaakt, zodat ik die kan gebruiken voor mijn website, Facebookpagina en ( wie weet) voor de omslag van mijn boek.

De foto's zijn prachtig geworden! Hermien bedankt!

[1]      «      10   |   11   |   12   |   13   |   14      »      [14]